Mondzorg Oost

Menu

Start

2008

 start

 

Sedert 2008 is Mondzorg Oost in het Medisch Centrum Nijmegen Oost gevestigd. Het pand aan de Berg en Dalseweg bevond zich na jarenlang (gedeeltelijke) leegstand in slechte staat. Samen met een projectontwikkelaar is het omgetoverd tot wat het nu is; een veelzijdig medisch centrum met een diversiteit aan zorg.

 

2019

Circulair bouwen

 

In het verleden zijn drie woonhuizen samengevoegd door Royal Haskoning waarbij op het achterterrein een 4 lagig kantoorcomplex is neergezet. Laten wij als Mondzorg Oost daar nu op inzetten! Wij willen graag alle facetten van de mondzorg kunnen bieden; mondhygiene, chirurgie, orthodontie en nog veel meer. Full service.

We hoeven je niet meer naar andere locaties te sturen voor specialismen.

Maar voordat het zover is nog 'even' de bouw. De vergunningen zijn rond, de plannen worden uitgevoerd.

Bijzonder detail: we proberen alle bestaande bouwmaterialen te hergebruiken waar kan. Lastig en kostbaar? Ja. Een enkele kras of beschadiging? Dat wel, maar een mooi avontuur.

Nu nog wachten op het resultaat. We hebben er zin in!

 

2020

OPEN

 

We zijn open! Letterlijk de brug over. Je komt daar bij een nieuwe balie voor mondhygiënisten en specialismen. Gloednieuw. We werken er al en zijn er trots op! Waarom? Omdat we je beter van dienst kunnen zijn! De beste medewerkers met de beste materialen.

Speciaal voor jou!