Mondzorg Oost

Menu

Tandartsen Mondhygi├źnisten

 

 

 

 

nieuw

 

Onze webagenda is online! Plan en beheer nu zelf je afspraken op elk gewenst moment. Kijk maar eens onder het kopje 'mijn reservering' of druk op deze link:

https://webagenda.detandarts.nl/mondzorgoost

 

Mededeling 

 

 

Beste relatie van Mondzorg Oost,

 

Maandag 14 december 2020 zijn er door de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om het coronavirus te bestrijden. Van meerdere patiënten hebben we de vraag gekregen wat dit betekent voor hun bezoek aan onze praktijk. Ons antwoord is dat de nieuwe maatregelen voor de mondzorg geen consequenties hebben. We willen hierbij benadrukken dat uitstellen van essentiële zorg, dus ook een controle, de kans op gezondheidsschade op de lange termijn vergroot. Dus zorg dat u de mondzorg krijgt die u verdient. 

Wij zijn gewoon open en we leveren onze zorg zoals u dat van ons gewend bent. Er worden minder mensen in het pand gepland zodat u altijd op anderhalve meter afstand kunt blijven van andere bezoekers. We beschermen onze patiënten en medewerkers tot het uiterste met zeer gecontroleerde processen. We vragen u uiteraard om niet naar de praktijk te komen als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. 

 

Er kan veilig zorg geleverd worden door ons, u hoeft door de nieuwe maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd uw afspraak niet te annuleren

 

We wensen u alle goeds en zien u graag in onze praktijk, we staan er klaar voor!

 

Namens het hele team van Mondzorg Oost,

 

Richard Suy

 

 

 

Ben je ergens niet zeker van of heb je gewoon een vraag? We zijn elke dag vanaf 08.00 uur aanwezig om je telefonisch te woord te staan!

 

 

mondzorg voor jou

 

Mondzorg Oost, dé tandartsenpraktijk gelegen in het complete zorgcentrum Medisch Centrum Nijmegen Oost. Dit samen met huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, verloskundigen en nog veel meer. Alles onder één dak.

Vanaf januari 2020 zijn er maar liefst 3 compleet toegeruste afdelingen; tandartsen, mondhygiënisten en specialismen. Momenteel wordt er een eigen tandtechnisch laboratorium gerealiseerd. Rond november 2020 gaan we hiermee live!

 

 

Wat is zorg eigenlijk? Zorg is een beetje meer je best doen voor elkaar. Minder ik, meer jij. Er zijn voor een ander op een
onvoorwaardelijke manier. Wij denken dat zorg een professie is. Een vak. Het mooiste beroep. Zorg is kwetsbaar en
persoonlijk. Onze zorg brengt een mooie lach op jouw gezicht. En op dat van ons. Zorg is mooi. 

 

mooi

 

We willen je graag leren kennen. Of je nu voor reguliere mondzorg of een van onze specialisaties komt, we onderzoeken goed op welke manier we je de beste zorg kunnen bieden. En dan leggen we je graag in begrijpelijke taal uit wat we gaan doen. We hebben het beste met je voor. Kunnen we dan alles? Op het gebied van mondzorg zeker. We hebben misschien wel de beste tandartsen, mondhygiënisten en assistentes. Die laten zich elke dag weer van hun mooiste kant zien. Inschrijven?

We behandelen in onze praktijk de meest bewerkelijke en complexe zaken. Ook cliënten en tandartsen uit de verre omgeving weten ons te vinden. De verwachtingen zijn hoog, maar we maken het elke keer mooi waar.

 

Blijvend mooi

 

Esthetische mondzorg is een van onze specialiteiten. Tandartsen Richard Suy (praktijkhouder en veel achter de schermen werkzaam), Bas Loomans, Anke Smulders, Mariëlla Hordijk, Ellen Smeets-Draayer, Willemijn Braakhuis, Britt Vergeer, Janneke Groot, Marieke Oskam, Lieske Michielsen en Ester Brouwer maken graag een plaatje van je gebit. Maar.. voorkomen is beter dan genezen; je zelfzorg staat op het eerste plan. Wat mooi is moet mooi blijven nietwaar?

Is er toch zorg nodig? Dan gaan we aan de slag met tandkleurige vullingen, prachtige porseleinen facings, prothesen, metaalvrije kronen, bruggen of orthodontie en kunnen daarmee een klein wonder verrichten.

Endodontoloog Joris Rotteveel kan ervoor zorgen dat je die problematische tand of kies toch kunt houden. Of Nathan Kinket zet een mooi implantaat. 

Of onze mondhygiënisten Linda Brauer, Roos van Sambeek, Juliëtte van Beers en Julia Verbeek komen op voor je tandvlees.

 

We laten je weer lachen.

 

Locatie

 

Onze praktijk is gesitueerd aan de Berg en Dalseweg 63 te Nijmegen. Dit samen met apotheek, verloskundigen, fysiotherapeuten, huisartsen, huidtherapeuten, osteopaten en nog veel meer. Alles onder één dak!

 

 

Praktijk

 

Hier ben je welkom en zorgen we goed voor je. We maken tijd voor je en stoppen pas als we allemaal tevreden zijn.
We werken alleen met het beste: de beste mensen, de beste materialen en de beste technieken.
Want dat verdien je. Mooier voor elkaar.

 

Meer weten over de praktijk?

Goed geregeld »
Veelgestelde vragen »
Intake »
Zorg en hygiëne »
Praktische zaken »

 

 

Visie

 

 

Behandel een ander zoals je zelf behandelt wenst te worden. Wij als zorgverleners hebben een zorgplicht. Eerlijk zijn is een kernwaarde. We zullen ons tot het uiterste inspannen om de beste zorg te leveren.

Maar verwachten van jou ook de juiste zelfzorg... Een goede dagelijkse reiniging en een regelmatige controle zorgt ervoor dat je kunt blijven lachen.

 

 

Contact