Mondzorg Oost

Menu

Inschrijven

 

Veilig inschrijven

 

Wil je je graag inschrijven bij Mondzorg Oost? Of een wijziging doorgeven?
Vul dan onderstaand formulier in. Zo gebeurd, volg de drie stappen. Doe dit alleen op sites waar je een klein zwart of groen slotje ziet staan in de https://www.. regel. Wel zo veilig.

 Je kunt binnen een paar werkdagen een telefoontje van ons verwachten. Of bel direct met onze receptioniste op 024 - 329 42 38

 

intake

Wanneer je je hebt aangemeld bij Mondzorg Oost, plannen we je in voor een eerste bezoek aan onze praktijk. En dat eerste bezoek nemen we heel serieus. Het belangrijkste is dat we uitgebreid de tijd voor je nemen. Je maakt kennis met meerdere mensen uit ons team en met onze werkwijze. En wij maken kennis met jou en kijken daarbij niet alleen naar je tanden en kiezen, je wangen, je tong, je tandvlees maar ook... naar je wensen.

We voeren je gegevens in ons systeem in, maken indien nodig een panoramafoto van je hele gebit en een preventie-assistente reinigt en polijst je gebit. Hierna beoordeelt de tandarts je gebit en de foto en bespreek je samen je gebitsverleden, hoe het nu gaat en wat je in de toekomst kunt verwachten. Heeft onze tandarts alle informatie verzameld en beoordeeld? Dan maken we als het nodig is een behandelvoorstel, speciaal voor jou. Want geen mond is gelijk.

 

 

Inschrijven of wijzigen?

Persoonsgegevens

 

Adresgegevens

 

Verzekeringsgegevens

Je ontvangt een kopie per e-mail.