Mondzorg Oost

Menu

Medewerkers

Richard Suy

tandarts / praktijkeigenaar / voorzitter medisch centrum nijmegen -oost / bestuurslid ANT & NTV

Gepassioneerd tandarts. Begenadigd ondernemer. Vader van twee. Strijd voor en achter de schermen voor eerlijke en goede zorg. Terschelling, Corsica en vooral... Nijmegen. Rust achter de toetsen. Stilstaan? Nooit...

Bas Loomans

tandarts / universitair docent Radboudumc

Denkt en helpt als tandarts graag mee. Trotse vader. Altijd in voor een bakkie koffie of een partijtje golf. Bij voorkeur in Saint Tropez. Bevlogen docent en onderzoeker bij Radboudumc.
Motto? 'Nu ik er toch ben!'

Ester Brouwer

tandarts / universitair docent

Staflid Radboudumc komt ons versterken. Jong, nieuwe inzichten en verbaal onze gelijke.

Joris Rotteveel

tandarts / endodontoloog

Onze Endokoning. Kent zijn kanalen. Breed geïnteresseerd. Ontdekt de natuur het liefst met een bakfiets vol kinderen. Duikt met volle overgave in elke klus. Gaat pas naar huis als hij tevreden is.

Mariëlla Hordijk

tandarts

Staat haar mannetje. Zegt waar het op staat. Racefiets en lekker eten. Kinderen en angstigen voelen zich fijn bij haar. Tandarts met zorg en rust.

Anke Smulders

tandarts

Kleine vrouw met enorme glimlach. What you see is what you get. Twee rechterhanden. Wisselt haar werk als tandarts moeiteloos af met een verbouwing thuis.

Lisa Tunnessen

praktijkmanager

Voor en achter de schermen onmisbaar. Bij drukte en chaos op haar best. Roept regelmatig: 'Is al klaar!' Snapt mensen én computers. Hoe groter de stapel papier, hoe meer overzicht ze lijkt te hebben.

Willemijn Braakhuis

tandarts / orthodontie

Overgevlogen uit Amsterdam met een schatkist aan kennis en kunde. Zet je tanden recht voor een blijvend mooi gezicht.

Lieske Michielsen

tandarts

Lieve koukleum vol warmte voor anderen. Pendelt op en neer tussen Amsterdam en Nijmegen

Britt Vergeer

tandarts

Bestuurlijk actief voor de Tandheelkundige Faculteits Vereniging geweest, dus veel gezien en meegemaakt. Serieus wanneer het moet.

Janneke Groot

tandarts

Jaren ervaring opgedaan op de tandartsen spoedpost (Spoedplein CWZ). Dus werkelijk alles wat je maar kunt bedenken al eens meegemaakt. Door veel collega's in de kring gewaardeerd. Goedslachs en gezellig.

Dominique Leenders

preventie- / orthodontieassistent

Duizendpoot met veel ervaring in de mondzorg. Beugelt tot in de perfectie. Aanstekelijk enthousiast. Wandelt graag met haar honden. Draait haar hand niet om voor een verbouwing thuis.

Deborah Jansen

preventie- / orthodontieassistent

Levendige preventie-/orthodontie-assistente. Never a dull moment. Handig, snel en energiek. Heeft zelfs energie over om haar boerderij te runnen. Niet gek te krijgen.

Roos van Sambeek

mondhygiënist

Lieve mondhygiëniste alom gewaardeerd in het team. Voorkomen is beter dan genezen. Goedlachs en begripvol. Epidemiologe in opleiding.

Manon Hendriks

preventie-assistent / coördinator

Preventie-assistente in de turbostand. Maakt het graag helder en duidelijk. Haalde hoogste punten ooit bij de opleiding tot tandartsassistente. Bewijst elke werkdag dat dat terecht was.

Siona Finch

preventie-assistent

Stille, fijne kracht. Overdag assistente. 's Avonds uitgaan en wijn. Warm en zachtaardig. Mooi van binnen en buiten.

Geraldine van den Hof

receptioniste

Stralend middelpunt van de praktijk. Luistert graag en goed. Sportieveling als ze er toe komt. Bewaart en bewaakt het overzicht.

Marieke Oskam

tandarts

Gaf haar werkplek als kindertandarts op voor Mondzorg Oost. Digitale technieken en uitgebreide brugwerkconstructies zijn haar ding. En dat zo dicht bij de Waalbrug.

Linda Brauer

mondhygiënist / restauratieve aantekening

Duidelijkste mondhygiëniste in Nijmegen en omgeving. Zegt waar het op staat. Professioneel en betrokken. Komt op voor je tandvlees. Bij haar ben je in goede handen.

Liselotte van der Zandt

preventie-assistent

Nee, geen stagiaire. Staat stevig in haar schoenen. Kernwaarden: vrolijk, eerlijk en dierenvriend. Bewaakt de het overzicht en de voorraad in de algemene praktijk.

Karlijn Buijs

tandartsassistent

Met een sociale achtergrond, gewend om grote groepen te begeleiden, steekt Karlijn haar handen uit de mouwen om binnen de gehele praktijk de tandartsen te ondersteunen.

Sanne Huls

paropreventie-assistent

Sanne ondersteunt alle tandartsen en heeft ook haar eigen programma bij de mondhygiënisten waar haar kwaliteiten echt tot haar recht komen. Een schat aan ervaring en een gemis bij de praktijk waar ze vandaan komt.

Henriette Kusters

preventie-assistent

Henriëtte (Jet) komt goedlachs net bij ons werken. Neemt een bak ervaring mee en is al vertrouwt met enkele collega's vanuit een vorige werkplek.
Zit nog in de luiers thuis, maar lijkt dit prima te kunnen combineren met een professionele carrière...

Iris van Druten

tandarts-assistent

Iris is van twee markten thuis: Gediplomeerd diëtiste en tandartsassistente. Welke mooiere combinatie is er denkbaar in de preventieve mondzorg? Zelfzorg zit 'm in poetsgedrag en voeding.

Ellen Smeets-Draayer

tandarts

Ellen heeft haar hele praktijk verhuisd naar Mondzorg Oost. Met een lach geintegreerd alsof het nooit anders is geweest. Zorgzaam en begaan.

Julia Verbeek

mondhygiëniste

Brabantse gezelligheid op meer dan een werkplek. Start augustus 2020!

Ingrid van Kempen-Detmers

tandarts-assistent

Steun en toeverlaat van Ellen Smeets-Draayer. Kent haar patiënten. Haar passie ligt bij het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking.

Soraya van Kraaikamp

tandarts-sassistent

Medewerker Radboudumc, hygiënist en assisteert bij Ellen Smeets-Draayer. Voorliefde voor de Zuid Amerikaanse keuken.

Nathan Kinket

chirurgie & implantologie

Verstandskies verwijderen? Implantaat zetten zodat je tandarts weer iets mooi terug kan maken?
Nathan is periodiek in onze praktijk om dit op afspraak voor elkaar te krijgen.
Naast onze praktijk zien meerdere praktijken hem graag werkzaam.

Pam Nieuwenhuizen

tandarts-assistent

Stille kracht. De motor van een praktijk. Eerlijk en vol rust.

Jolanda Willemsen

Interieur verzorgster

Hoe blij kun je zijn aan 't eind van de werkdag als Jolanda alles weer klaar maakt voor de volgende ochtend? En dat gezellig en goedlachs!

Demy Janssen Steenberg

tandarts-assistent

Helemaal terug op haar nieuwe werkplek. Leergierig en beschouwend. Ervaren beginner.

Juliëtte van Beers

mondhygiënist

Versterkt ons team lachend op de donderdag naast haar andere werkplek. Woont dicht bij de praktijk, zodat ze tussen de middag lekker kan gaan wandelen met haar hondje.

Nikki Kersten

tandarts-assistente