Mondzorg Oost

Menu

Verwijzen

 

 

Heb je een cliënt die een bepaalde zorg nodig heeft waarvoor je de specifieke kennis en/of de middelen niet in huis hebt? We vullen jouw behandeling graag aan met onze differentiaties. Collega-tandartsen weten ons daarom vaak te vinden. Door het samen te regelen, krijgen we het mooi voor elkaar.

 

Verwijsformulier

Differentiaties

 

 

 

 

Naast het verzorgen van de reguliere mondzorg, hebben wij de kennis, kunde en apparatuur in huis om gespecialiseerde handelingen in onze eigen praktijk uit te voeren.

Endodontie

Joris Rotteveel

Onze tandarts-endodontoloog, behandelt in onze praktijk de meest bewerkelijke wortelkanaalbehandelingen. De verwachtingen zijn hoog, maar Joris maakt ze elke keer mooi weer waar. We noemen hem niet voor niets onze Endokoning.

herstel & Esthetiek

Bas Loomans

Esthetische mondzorg is ook een van onze specialiteiten. Wij maken graag een plaatje van elk gebit. Hoe erg het gebit er door afwijkingen, slijtage of erosie ook aan toe is.  Wij zorgen ervoor dat onze cliënten weer kunnen lachen.

Implantologie en chirurgie

Nathan Kinket

Ondersteunt het team met expertise die hij met meer praktijken deelt. Implantaten plaatsen, chirurgische verwijdering van

(verstands-)kiezen, botopbouw en kleine chirurgie. Alles in eigen huis. 

Orthodontie

Willemijn Braakhuis

Een beugel is meer dan alleen het rechtzetten van tanden en kiezen. Groei beinvloeden. Het gezicht veranderen. Willemijn kan dit als geen ander. Een grote organisatie met veel expertise op de achtergrond. Prachtige gebitten als resultaat.

Kijk eens op https://www.ortho-oost.nl